Opinie uczestników zajęć jogi online

Jeśli ćwiczysz z nami online i/lub stacjonarnie i chciałbyś się podzielić swoimi emocjami, wrażeniami, co Ci to daje, to prosimy zrobić to na naszej stronie na facebooku

Możesz też wysłać emaila, smsa lub dodać na dole w komentarzach.

Opinia lub komentarz powinna być szczera 🙂 Uwagi krytyczne są dozwolone. Dziękujemy bardzo.

Każde polecenie sprawia, że mamy mniej pracy marketingowej ze znajdowaniem nowych uczniów i możemy się skupić na tym co najważniejsze, czyli na lepszym uczeniu jogi naszych stałych joginek🧘‍♀️ i joginów🧘.

Wpisy

Iwonko dziękuję za dzisiejsze zajęcia 🙏 Bardzo lubię również zajęcia dla początkujących ze względu na liczne, precyzyjne wskazówki( jak b.potrzebne!🙂) pozwalające skorygować pozycję. Ćwiczę już trochę, ale za każdym razem w grupie początkującej olśniewa…mnie, że nie pamiętam o szczegółach, które są potrzebne dla prawidłowego wykonania pozycji.No i można być trochę umysłowym leniem w tej grupie – słuchasz i po prostu robisz…😉I bynajmniej te grupy nie są lżejsze fizycznie, ooo …., na pewno nie😁. Wczoraj sponiewierałam się chodząc w górach po błocie i lodzie, a po tych zajęciach moje ciało, im niechętnie, dziękuję mi🙂 Dziękuję 😊🙏🙏🙏
Joanna

28 luty 2021

Poranna joga z Markiem jest jak kubek mocnej dobrej kawy. Energia na cały dzień.🙂Nawet moje dwa śpiochy wstają chętnie w niedzielę rano co jest nie lada wyczynem😁
Beata

15 listopada 2020

Prezentowa mata z Omśrodka sprawdza się w Anglii doskonale! 😉Ten cały Covid ma swoje plusy. Mogę z wami ćwiczyć będąc nawet 2tys km dalej. Wdzięczność 🙏❤️
Iwona

14 listopada 2020

Najlepsza joga
Leszku to najlepsza joga jaką praktykuję od 15 lat :-). Ogromnie się cieszę, że dalej prowadzisz online 🍀miłego dobrego dnia serdecznie Pozdrawiam Grażyna

4 września 2020

Muszę się dzisiaj wypisać 😉.Iwonko, Leszku nigdy w życiu nie zmobilizowałabym się, żeby samej poćwiczyć tak uczciwie, jak robię to pod Waszym okiem.Nawet jak wydaje mi się, że zajęcia nie były tak intensywne( patrz piątkowe poranne zajęcia Leszka), nazajutrz okazuje się, że czuje się jakbym uczestniczyła w co najmniej 2 zajęciach, a powyciągana jestem na maksa.Ok, nam dzień przerwy i zaczynam dziś łagodną…(😉😉😉) z Iwonką i … dalej pracuję…(” NIE MA LEŻENIA!”), ale daje radę, choć nie jest łatwo😁( miała być łagodna). I co słyszę?🙂😉– że właściwie nic nie stoi na przeszkodzie, żebym wzięła udział w wieczornej ogólnej 2…🙂Jesteście wspaniali, profesjonalni i zaangażowani, motywujący. Dzięki wielkie za precyzyjne wskazówki, tempo zajęć – Iwonko.Nawet jak ganisz nas ( nie tak znów srogo😉), nie stwarzasz dystansu, jesteś blisko.Jeśli martwicie się, że nie macie z nami bezpośredniego kontaktu lub, że być może, nie będzie on możliwy poza wyjazdowym warsztatami, można spokojnie sobie powiedzieć jak mega dobrą robotę robicie i o ile bardziej intensywna stała się praktyka Waszych uczniów 🙂🙂🙂. Ukłony 🌷🌷🌷i miłego dnia🙂👌
Joanna

10 maja 2020

Wspaniałe zajęcia. Jaka Energia.! Nie sądziłam, że zajęcia on line mogą być tak fantastyczne. Miałam dużą przerwę i ćwicząc dzisiaj czułam, że mam wiele ograniczeń. Ale czuję się szczęśliwa. Iwonko, jak zwykle z poczuciem humoru udzielasz wręcz szczegółowych instrukcji. Buziaczki do jutra.😘
Beata

19 kwietnia 2020

Dzięki! Po całym dniu zdalnej pracy, rysowania literek z sześciolatką i „przerabiania” Konstytucji 3 maja, stref krajobrazowych Rosji itd. itp. z szóstoklasistą, gotowania, sprzątania, zaopatrywania lodówki i siedzenia sobie z rodziną wzajemnie na głowie – 90 minut jogi ❤️. Może jednak uda się nie zwariować? 🙃
Michalina

16 kwietnia 2020

Chciałam tylko napisać, że nic nie zastąpi wspólnych ćwiczeń na sali jednak świadomość, że jest nas tyle i wielu z nas ćwiczy z Wami, Iwonka i Leszku, jednocześnie – to napawa optymizmem i buduje moc😁🙂.Ukłony dla Was, bo naprawdę można czuć się zaopiekowanym, ćwicząc z Wami online.Bardzo lubię biegać, ale jeszcze bardziej lubię ćwiczyć z Wami, bo zajęcia z Wami to nie tylko praca nad ciałem, ale przede wszystkim spokój, spokój, spokój, a to działa.Ukłony i miłego dnia dla wszystkich 🙂🌷🌹
Joanna

16 kwietnia 2020

Drodzy Leszek i Iwona, wielkie dzięki! Dzięki wam mogę rozpocząć każdy dzień od regularnych ćwiczeń jogi i czerpać energię niezbędną do mojego dnia pracy z ekranami. To pozwala mi spędzić ten trudny okres z większą pogodą ducha.I nawet jeśli nie jesteśmy pod tym samym dachem podczas sesji, łączy nas wspólna energia, nawet z ludźmi tak odległymi jak moja siostra odizolowana w Dubaju.Co za szczęście i luksusus!
Nathalie

16 kwietnia 2020

Super zajęcia !!!! Nie myślałem, ze zajęcia online mogą być tak fajne. Mam wrażenie jakbym był na „normalnych” zajęciach (tyle, że można się dłużej wyspać). Żadne niedociągnięcie czy udawanie nie umknie przed czujnym okiem Leszka lub Iwony.Wspaniały sposób na rozpoczęcia dnia (w tej zwariowanej rzeczywistości) – słuchając spokojnego głosu Leszka lub historyjek z zaskakującą puentą Iwony. Codziennie cieszę się na myśl, że jutro znowu się spotykamy.Mam nadzieję, że gdy „czas zarazy” minie to zajęcia online będą kontynuowane (jako uzupełnienie normalnych zajęć).
Mirek

9 kwietnia 2020

Iwonko i Leszku ogromnie się cieszę, ze mogę z Wami praktykować. Po tak długim czasie braku asan jest mi czasem trudno, ale czuje się genialnie. Dzięki Wam na pytanie jak znoszę ten czas odpowiadam , że całkiem spokojnie, bo wykorzystuję go dla siebie. W normalnym życiu ciągle trzeba było wybierać, jak joga to nie książka😀 a teraz mam czas na jogę i na książkę i jeszcze ogarniam życie domowe. bardzo fajny pomysł z jogą online🍀 dziękuję Iwonko, że o mnie pamiętałaś🌹
Grażyna

10 kwietnia 2020

Ogromnie się cieszę, że uruchomiliście zajęcia on-line. Dzięki temu mam wreszcie szansę dołączyć do zajęć i wrócić do jogi po tylu latach! Brakowało mi tego bardzo. Niesamowite, że mimo upływu czasu i dystansu czułam się jakbym znowu była z Wami. Mimo że widzimy się tylko przez Internet, to kontakt jest niemal bezpośredni. Już nie mogę się doczekać kolejnych zajęć. Dziękuje z całego serca!
Anna

8 kwietnia 2020

Iwonko, Leszku ja też Wam chciałam podziękować, to już blisko 3 tygodnie zajęć online i dzięki nim mam wrażenie wszystko co jest wokół całe to zamieszanie tak naprawdę mnie nie dotyczy. Mam swój rytm dnia, praca zdalna, potem chwila przerwy, joga i już prawie cały dzień zleci 😉 oczywiście brakuje mi możliwości spędzania dłuższego czasu na zewnątrz ale kiedyś się to skończy! Trzeba w każdej sytuacji szukać plusów a tu dzięki Wam mamy codzienną praktykę która mam nadzieje że zostanie z nami już na zawsze. Dziękuje że jesteście !
Dalila

2 kwietnia

Rewelacyjne zajęcia online! Jak dotąd byłam tylko u Iwony i o tym napiszę. Nie sądziłam, że w tej formule możliwa jest realizacja prawdziwej sesji jogi. Otóż okazuje się, że jest a udział w zajęciach grupowych mimo, że online daje ogromny komfort kontaktu z nauczycielem (są korekty, Iwona podchodzi do kamery i bacznie obserwuje, korekty są szczegółowe, ujęło mnie to jakoś wyjątkowo, gdyż oznacza, że relacja uczeń nauczyciel jest utrzymana m.in. poprzez uwagę rozprowadzaną na wszystkich uczniów obecnych na sesji). Jest też poczucie wspólnoty z innymi uczestnikami zajęć, niekiedy przemknie pies czy kot, słowem urocze doświadczenie. Iwona z Leszkiem stworzyli szkołę o niepowtarzalnym klimacie, którego znakiem firmowym jest dyscyplina i życzliwość i przede wszystkim obecność. Ku mojej ogromnej radości w zajęciach online ten „duch obecności” jest i ma się świetnie:) Dziękuję Iwona za wczorajszą i dzisiejszą sesję:)🙏
Anna

2 kwietnia 2020

Iwonko b.dziękuje za medytację i dzisiejsze zajęcia.Przepraszam za spóźnienie, ale okoliczności nie zawsze nam sprzyjają, jeszcze jedna zaleta jogi online – nie przeszkadza się innym ćwiczącym dołączając z opóźnieniem.Ale o czym przekonałam się już nie raz – dobrze jest ćwicząc zwykle z grupą ogólną uczestniczyć w zajęciach dla początkujących i poprawić ustawienia w pozycjach dzięki licznym wskazówkom. W ogóle dzięki za całokształt przy okazji, byłam zdumiona, że siedząc w pozycji do medytacji nie czułam dyskomfortu. Oczywiście to również moja zasługa😉(naprawdę dzielnie i regularnie ćwiczę od 1,5 roku), ale w dużej mierze i Wasza ( tu ukłony 🙂🌷)- zachęcacie, nie zniechęcacie. Jesteście b.skuteczni.Mile też byłam zaskoczona moją spokojną głową, która raczej nie męczy mnie zanadto, ale w obecnych okolicznościach daje ponieść się nie raz w ciągu dnia…Na marginesie – opowiastka buddyjska bardzo na czasie.Dziękuję raz jeszcze. Do zobaczenia i usłyszenia.Wybaczcie moje nad wyraz rozbudowane posty.Wychodzę z założenia, że jak dzieje się coś dobrego należy chwalić i dziękować, nie tylko dzieciom.🙂
Joanna

31 marca 2020
Opinie hathajoga online

Dzięki za dzisiejsze zajęcia! Każdy u siebie w domu, ale jednak jest poczucie wspólnej praktyki… Trochę jednak tęsknię za jogą przy Świętokrzyskiej…
Michalina

22 marca 2020

Dziękuję za dzisiejsze zajęcia.Was świetnie słyszałam przez całe zajęcia, ale Wy nie mogliście mnie słyszeć pod koniec.Bardzo dziękuję za praktykę online.🙂To nie tylko kwestia codziennych ćwiczeń, ale również codziennego kontaktu z Wami, w grupie🙂.Nawet jeśli nie znamy się osobiście, to kojarzymy siebie z zajęć i świadomość, że ćwiczymy razem, w tych niestety zmienionych warunkach poprawia samopoczucie i zachęca do ćwiczeń.Nie wiem jak długo to potrwa, ale jak potrwa dłużej to Leszek znowu powróci do teorii fizycznych wygłaszanych w trakcie przytrzymań w najtrudniejszych pozycjach😉, Iwonka będzie nas karcić częściej i śmielej 😉, a wszelkie językowe (😉) i nie tylko językowe wątpliwości będą rozstrzygane częściej 😁.Pozdrawiam wszystkich ciepło i życzę miłej niedzieli🙂☺️. Joanna

22 marca 2020

Dodaj swoją opinię na facebooku


Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 19 =